shade

Vacatures

Yachtservice van Swaay BV, gevestigd op de jachthaven van Bruinisse, is een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van zeil- en motorjachten. Met een team van 18 werknemers verrichten wij werkzaamheden op het gebied van dieselmotoren, elektronica, tuigage, houtbewerking en schilder-/polyesterwerkzaamheden. Met onze 50 tons Travelift en separate mastenkraan zijn we in staat schepen op de wal te plaatsen, af en op te masten.
De nadruk bij ons ligt op het leveren van kwaliteit in teamverband; de klant staat altijd centraal! Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zoeken wij per direct een enthousiaste collega in de functie:


ALLROUND DIESELMONTEUR (M/V)

WAT HOUDT HET WERK IN?
Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan scheepsdieselmotoren, het inbouwen van dieselmotoren en aanverwante installaties aan boord van zeil- en motorjachten en het stellen van diagnoses c.q. verhelpen van diverse storingen.

Aantal uren per week : 40 uur
Salarisindicatie : Volgens HISWA cao
Arbeidsovereenkomst : Bepaalde tijd, met zicht op een vaste aanstelling
Startdatum : Per direct

JIJ
- hebt kennis van en ervaring met (diesel)motoren
- hebt basiskennis van elektra
- kunt zelfstandig en in teamverband werken
- bent klantvriendelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- bent bereid tot het volgen van scholingen

Werk je graag in een prettige en informele werksfeer en staat kwaliteit en teamspirit hoog bij je in het vaandel? Ben je flexibel, creatief en collegiaal? Heb je MBO werk- en denkniveau en heb je affiniteit met watersport? Wil je je vakkennis graag op niveau houden en uitbreiden?
Dan ben jij die spontane, enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken! Mail je sollicitatie met CV naar info@yachtservice-vanswaay.nl t.a.v. dhr. L. van Swaay.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.